Nedladdningar och appar

Ladda ned vår programvara för stationära och mobila plattformar som är utformad för att förbättra användningen, hanteringen och ägandet av Plantronics ljudenheter.

hub

Plantronics Hub för Windows/Mac

Gör att slutanvändare kan anpassa sina inställningar och se status för sin Plantronics-ljudenhet på skrivbordet.

software-white

Plantronics Aware for Cisco DX-serien

DX650 är utvecklad för Cisco Android IP-telefoni och tillhandahåller smidig samtalsöverföring mellan mobiltelefonen och Cisco DX650.

plt-gaming-software

GameCom 780/788 7.1-surroundljud

Plantronics GameCom 780/788 7.1-programvara för surroundljud (endast datorer).

plt-gaming-software

RIG 500E/500HD 7.1-surroundljud

RIG 500E/5000HD 7.1-programvara för surroundljud (Windows).

plt-gaming-software

RIG 7.1-surroundljud

Plantronics RIG 7.1-programvara för surroundljud (endast datorer).

Mobilappar för iOS och Android

spokes-white

Plantronics Hub för iOS/Android

Få ut mer av ditt nya Plantronics Bluetooth-headset med användbara verktyg, aviseringar och statusinformation.

backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Skapa en ny nivå av anpassning och styrning av Plantronics BackBeat FIT-hörlurar.

backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Skapa en ny nivå av anpassning och styrning av Plantronics BackBeat GO 3-hörlurar.

find-myheadset-android

Find MyHeadset

Hitta ditt borttappade headset med en ljudsignal eller funktionen BackTrack.