BackBeat FIT Companion

Skapa en ny nivå av anpassning och styrning av Plantronics BackBeat FIT-hörlurar.

Upptäck hur BackBeat FIT Companion skapar en ny nivå av anpassning och styrning av dina nya Plantronics BackBeat FIT-hörlurar.

SKRÄDDARSY DINA BACKBEAT FIT SÅ ATT DE PASSAR DIN LIVSSTIL

Anpassa inställningarna genom att ändra språk för röstmeddelanden

DINA PLANTRONICS BACKBEAT FIT-HÖRLURAR BLIR BÄTTRE MED TIDEN

Uppdatera firmware på dina BackBeat FIT-hörlurar för att få de senaste funktionerna. Du får automatiskt ett meddelande när ny firmware släpps så att du kan hålla dina Backbeat FIT uppdaterade, vilket säkerställer att de fungerar på bästa sätt.

ANSLUTNINGSVÄXLARE

Ta kontrollen över ditt headsets anslutning. Installera BackBeat FIT Companion-appen på alla telefoner och surfplattor som du använder med headsetet och växla enkelt mellan olika enheter med en enda tryckning.

KOM IGÅNG

Utforska BackBeat FIT-hörlurarnas alla funktioner och kontroller

Använd den stegvisa guiden för att få hjälp med parkopplingen

UPPDATERAT

21 augusti 2017

STORLEK

iOS = 46,6 MB
Android = 27,6 MB

AKTUELL VERSION

3.3.0 (Android)
3.2.0 (iOS)

KRÄVER ANDROID

4.4 eller senare

KOMPATIBELT MED IOS

Kräver iOS 8.2 eller senare.
Kompatibelt med iPhone, iPad och iPod touch

INNEHÅLLSKLASS