BackBeat GO 3 Companion

Skapa en ny nivå av anpassning och styrning av Plantronics BackBeat GO 3-hörlurar.

Upptäck hur BackBeat GO 3 Companion skapar en ny nivå av anpassning och styrning av dina nya BackBeat GO 3.

Anslutningsväxlare

Ta kontrollen över ditt headsets anslutning. Installera BackBeat GO 3 Companion-appen på alla telefoner och surfplattor som du använder med headsetet och växla enkelt mellan olika enheter med en enda tryckning.

Ditt BackBeat GO 3-headset blir bättre med tiden

Uppdatera trådlöst firmware på dina BackBeat GO 3 och få de senaste funktionerna. Du får automatiskt ett meddelande när ny firmware släpps så att du kan hålla dina Backbeat GO 3 uppdaterade, vilket säkerställer att de fungerar på bästa sätt.

Skräddarsy dina BackBeat GO 3 så att de passar din livsstil
  • Anpassa inställningarna
  • Ändra språk för röstmeddelanden
Kom igång

Utforska alla BackBeat GO 3-funktioner och -kontroller. Använd den stegvisa guiden för att få hjälp med parkopplingen.

Juridisk information om Plantronics programvara och tjänster

Uppdaterat

13 december 2016

Storlek

iOS = 44,0 MB
Android = 31,47 MB

Aktuell version

1.20 (Android)
1.12 (iOS)

Krav

iOS-enheter med iOS 8.2 eller senare:
iPhone 5 eller senare
iPad Air, iPad mini
iPod touch (5:e generationen)
Android-enheter med OS v4.4 eller senare
Begränsat stöd för enheter som kör Android 6

Innehållsklass