Find MyHeadset

Hitta ditt borttappade headset med en ljudsignal eller funktionen BackTrack.

Trött på att leta efter ditt borttappade headset?

Svaret är Find MyHeadset, som ingår i Plantronics Spokes utbud av programvarulösningar. De flesta headsets hittas under bilsäten, i fickor eller på ett stökigt skrivbord. På mindre uppenbara platser kan du akustiskt hitta ditt headset genom att skicka en signal så att du kan höra vart det finns. Om headsetet är utanför Bluetooth®-avståndet (10 m) eller är avstängt kan du försöka med Backtrack™-aktivitetsloggen som kartlägger var det senast användes.

Så hittar du ditt headset:
  • Skicka en ljudsignal.
  • Spåra den.

Bonus: Om du har Android 3.0 eller senare kan du se en batteriindikator för headsetet i meddelandefältet.

Juridisk information om Plantronics programvara och tjänster

Uppdaterad
den 1 april 2015
Storlek
1,4 M
Kräver
Android 2.2 eller senare