Plantronics Aware for Cisco DX-serien

DX650 är utvecklad för Cisco Android IP-telefoni och tillhandahåller smidig samtalsöverföring mellan mobiltelefonen och Cisco DX650.

Säker – Smidig – Aware

Plantronics Aware for Cisco DX-serien är en Android-app som utvecklats för Ciscos DX650-, DX70- och DX80 IP-enheter, och som ger sömlös ljudöverföring mellan en smarttelefon och en enhet i Cisco DX-serien utifrån närhetsdetektering i ett Plantronics Voyager Legend-, Voyager Legend UC-, Voyager Edge- eller Voyager Edge UC Bluetooth-headset.

Programmet har en skärmlås-/upplåsningsfunktion baserad på närhetsdetektering i ett Plantronics Legend-, Plantronics Edge-, Voyager Legend UC- eller Voyager Edge UC Bluetooth-headset. Den här funktionen kallas för Smart lås i programinställningarna. Smart lås-funktionen tillhandahåller låsa/låsa upp-funktionen för en andra skärm samt i speglingsläge.

Juridisk information om Plantronics programvara och tjänster

Uppdaterat
24 juni 2015
Storlek
3,7 MB
Kräver Android
Innehållsklass