Programvarusupport för företag

Med programmet Plantronics Enterprise kan IT-ansvariga administrera och stödja Plantronics ljudenheter som distribueras i sina utökade organisationer. Dataanalys ger värdefulla insikter för att säkerställa konsekvent och exemplarisk kommunikation och ljudprestanda.

Program

PLANTRONICS MANAGER PRO

Med den webbaserade tjänsten Plantronics Manager Pro kan IT-personalen enkelt övervaka, hantera och underhålla sin ljudenhetsmiljö. Nu kan IT-avdelningen lätt hitta information, förenkla headsetanvändningen samt felsöka och svara på individuella behov utan avbrott, allt från en enda plats.

Versionskommentarer | Användarhandbok | Komma igång-guide | Läs mer

PLANTRONICS MANAGER

Programmet Plantronics Manager är en integrerad, effektiv lösning för hantering av alla ljudenheter i företaget med möjlighet att lagra infrastruktur lokalt. Manager är ett molnbaserat klient/server-hanteringsprogram för headset som förbättrar upplevelsen av att äga, driftsätta och hantera Plantronics-ljudenheter.

Versionskommentarer | Användarhandbok | Läs mer

PLANTRONICS HUB

Plantronics Hub för Windows/Mac, en del av Plantronics Spokes programvaruutbud, är ett klientprogram som gör att slutanvändare kan kontrollera inställningarna på sin Plantronics-ljudenhet. Slutanvändare kan anpassa ringsignal och uppringningsplats, konfigurera närvarouppdateringar och mycket annat.

Mer information

apps_combo1

Hämtningar

PLANTRONICS HUB

Programvaran förbättrar användarupplevelsen genom att tillhandahålla värdefull information om Plantronics-ljudenheten, såsom ljudavstängning och batteristatus, längst ner på skrivbordet.

Versionskommentarer | Användarhandbok | Installationskommentarer | Läs mer

WMI-LEVERANTÖR

Plantronics WMI-leverantör ger IT-administratören ett sätt att få mer robust och standardiserad programmerbar åtkomst till data från Plantronics Hub.

Användarhandbok

Resurser

SYSTEMSTATUS

Information om status för tjänsten Manager Pro service och analyssviter för alla globala datacenter.

INTEGRITET OCH SÄKERHET

Plantronics strävar efter att skydda sekretessen för konsumenter som besöker våra webbplatser och köper våra produkter. Plantronics arbetar för att ha en säker och trygg miljö för alla användare av våra produkter och tjänster online.

Kontakta

Ställ en fråga eller dela med dig av dina synpunkter och förslag.

FRÅGOR OM TEKNISK SUPPORT

software.support@plantronics.com