Plantronics Manager Pro Demo

Smidig hantering av headset. Plantronics Manager Pro gör att IT-avdelningen kan komma åt och vidta åtgärder utifrån information från headseten, firmware-/programuppgraderingar och andra kompatibilitetskonflikter för att spara tid och ansträngning.

Titta på skärminspelningar nedan för att lära dig mer om viktiga komponenter i Plantronics Manager Pro. Lär dig att övervaka, hantera och underhålla headsetuppsättningen från Plantronics och få information från kraftfulla analysrapportmoduler.

software-orange

Konfiguration av klientorganisation

IT-ansvarige Todd visar hur du bygger upp användar- och enhetsdata i klientorganisationen Manager Pro.

Regler och efterlevnad

IT-ansvarige Todd anger enhetspolicyer och efterlevnad med Manager Pro

Sortiment

IT-ansvarige Todd kontrollerar enhetssortimentet med Manager Pro

Datainformation

Läs mer om hur andra användare utanför IT-gruppen använder Manager Pro-analyser för att förbättra headsetanvändningen och se till medarbetarnas välbefinnande